04/09/2014

**יש לי סקופ: נמצאו עוגיות השוקולד הטובות ביותר

כן, נמצאו עוגיות השוקולד הטובות ביותר והרי הן לפניכם
קערה אחת, לערבב ביד, עם כף גלידה ליצור עוגיות ישר לתוך התבנית. לאחר 15 דקות אפייה העוגיות מוכנות. הכינו את הגלידה, זה שידוך נפלא

 
עוגיות שוקולד
הכמות: 16 עוגיות ענק
:מרכיבים
מאה וחמישים (150) גרם חמאה רכה
מאה ושבעים (170) גרם סוכר זהוב
שמונים (80) גרם סוכר לבן
כפית תמצית וניל
ביצה אחת גדולה בטמפרטורת החדר
מאתיים (200) גרם קמח לבן רגיל, מנופה
ארבעים (40) גרם אבקת קקאו איכותית (מומלץ קקאו הולנדי כהה ומקורי) מנופה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה, מנופה
מאה (100) גרם שוקולד מריר (70%) איכותי, קצוץ בסכין חדה
--
תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר אפייה
 
:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות
.בקערה בינונית לטרוף את החמאה, שני סוגי הסוכר והוניל. לערבב לקבלת תערובת חלקה
.להוסיף את הביצה, לערבב עד שהיא נבלעת
.להוסיף לקערה את הקמח,אבקת הקקאו, סודה לשתייה, והשוקולד הקצוץ
.ליצור 16 עוגיות בעזרת כף גלידה או כף רגילה, להניח במרחקים גדולים על נייר האפייה. אין צורך לעצב את העוגיות
.העוגיות תתפשטנה במהלך האפייה
לאפות את העוגיות בתנור החם 15-17 דקות. להוציא את העוגיות בעודן מעט רכות. (העוגיות יתקשו לאחר צינון )לצנן דקות אחדות בתבנית, להעביר לרשת לצינון מלא

ויש גם תיקים חדשים, שהכנתי (100% עבודת יד) לאחרונה. התיקים גדולים ממש וכייפים לנשיאה. כל תיק הוא חד פעמי- לא היה ולא יהיה כזה. והפעם.. כולם נמסרו כמתנות
.יש לכם בגד אהוב, קטן מדי או כבר לא מתאים? רוצים אותו כתיק ? כתבו לי
:התיק האדום

 
:התיק הורוד שצולם בלילה

 
:והתיק הכחול


חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2014
דליקטסים הום-מייד : מעדנים, רטבים, ריבות, ממרחים, כבושים ,גבינות, ממתקים, קינוחים בכוסות, מתנות מיוחדות מהמטבח https://www.facebook.com/lemongingerBlog 

No comments:

assets Creative Commons License