השף לורן אברמוביץ
אני רואה אותו בעיני רוחי (את השף לורן
אברמוביץ) עומד וקוצץ המון ירק טרי. על שולחן העץ, כמשטח עבודה ענק ערמות של
ירקות טריים, ססגוניים. והוא.. מלהט בסכין הטבחים, קוצץ ובוחש, מבעיר אש ומוציא מנה
נוספת תחת ידיו. לחטוף מידיו ולאכול, מבלי לחכות אף רגע נוסף. המטבח, היכן שלא יהיה -במסעדה, בבית, באירוע מפנק או בחיק הטבע הוא כמגרש משחקים עבורו, וכמה הוא נהנה!. היום הוא כאן, מחר הוא קופץ לברצלונה,
ומחרתיים באמריקה שכן מחכה לו
לורן הוא שף הפועל בעולם המסעדנות כבר שנים, מהיום לא רק מביני עניין ישמעו
אודותיו
נחזיק אצבעות להמשך מסעות
האוכל שלו כאן ובעולם
שלום שף, ספר לנו מי אתה.
שמי לורן אברמוביץ.
נולדתי במושב יודפת ואני מאד מחובר
לאוכל של אזור הגליל התחתון, שפע אוכל בדואי המשתמש בטבע בצורה מדהימה.